Nuorille alle 35 vuotiaille / For young people under 35 years of age

Osaston nuorisotoiminta

Osaston nuorisovastaava toimii tiiviissä yhteistyössä PAMin aluenuorten, muiden osastojen
nuorisovastaavien, sekä SAK Nuorten Pirkanmaan toimintaryhmän kanssa.
Osaston oman nuorten tapahtuman lisäksi yhteistyössä osallistuvien ammattiosastojen kanssa selvitetään ristiin osallistumisen mahdollisuutta, sekä luodaan alueellinen vuosikalenteri
nuorisotoiminnalle vuodelle 2020.

Ammattiosastojen nuorisovastaavat ryhtyvät tapaamaan säännöllisesti vuodesta 2020 lähtien, jotta
nuorisotoiminnan yhteinen toiminta saadaan käynnistymään. Nuorisovastaava kartoittaa osastojen nuorten näkemyksiä toiminnasta, sekä ajankohtaisiin työelämäkysymyksiin liittyen. Nuorisovastaava pyrkiimyös omalla kouluttautumisellaan vastaamaan nuorten edunvalvonnallisiin tarpeisiin.

Osaston nuorisovastaavan sähköposti:
nuoret(a)pam705.fi

PAMin Nuorilla on oma Facebook-ryhmä: PAMIN NUORET AKTIIVIT

PAM Pirkanmaan aluenuoret löydät FB: PAM PIRKANMAAN ALUENUORET

SAK Nuoret Pirkanmaa FB: SAK NUORET PIRKANMAA / IG: SAK NUORET

Lähde rohkeasti mukaan toimintaan ja jos mikään työelämäkysymys mietityttää, olethan rohkeasti yhteydessä ja katsotaan mitä voidaan asialle tehdä!

Departments of youth activities

Departments Head of youth transactions works closely with PAM's regional youth, other departments youth leaders, and the SAK Youth Pirkanmaa action group.

In addition to the department's own youth event, the possibility of cross-participation is explored in co-operation with the participating professional departments.

From 2020 youth workers in the professional departments will meet regularly in order to launch a joint action on youth activities.

The Head of youth transactions charts the views of the young people on topics like the department’s activities, as well as on current working life issues. The Head of youth transactions also seeks to meet the advocacy needs of young people through their own training.

PAMin nuorten blogi

Palvelualojen ammattiliitto PAMin nuoret kirjoittavat blogissa työelämästä, ay-toiminnasta ja omasta arjestaan.
Jokainen nuori kirjoittaa yksityishenkilönä, eivätkä ajatukset edusta PAMin virallista kantaa.
Kuka tahansa nuori pamilainen voi lähettää omia blogikirjoituksia ja -kuvia osoitteeseen: paminnuoret@gmail.com

Käy tutustumassa:

Pam nuorisotoiminta

Pam nuoret blogi

PAM's youth blog

PAM's young people write in a blog about working life, trade union activities and their own daily lives. Every young person writes as an individual, and the ideas do not represent the official position
of PAM.
Anyone part of the youth can send their own blog posts and photos to:
paminnuoret@gmail.com
Visit:

Pam's youthactions

Pam's youth blog

Nuorisovastaavan viesti

PAM 705 Nuorten After-workit (K-18) syksyllä 2023!


Keskiviikkoisin 20.9., 18.10., 15.11. (ja toiveesta 13.12.) klo. 18-21 Kievari Kahdet Kasvot, Kauppakatu 14!


Lämpimästi tervetuloa tapaamaan osastomme muita nuoria hyvän juoman, herkullisten naposteltavien ja vapaamuotoisen keskustelun siivittämänä!


Nuorten After-workeillä pääset tapaamaan osastomme nuorisovastaava Samin ja paikalle pääseviä nuorten toimintaryhmäläisten kanssa
muihin osastomme nuoriin jäseniin Kievari Kaksissa Kasvoissa hyvässä ja rennossa tunnelmissa! Erillistä suunnitelmaa emme tee aiheille, vaan
mielellämme kuulemme mitä teille kuuluu, ja mikä teitä puhututtaa töissä ja vapaa-ajalla.Osallistujille tarjotaan yksi mieto juoma ja pientä naposteltavaa osaston puolesta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, joten voit vaan saapua paikalle aikataulujesi puitteissa! Toki halutessasi voit ilmoittaa osallistumisestasi jo ennakkoon, niin osaamme odottaa sinua ja jos sinulla on toivetta keskusteltavasta aiheista. Sami on paikalla yllä mainitun ajan, mutta jos keskustelu on hersyvää tai haluatte jäädä paikalle vielä Samin poistuessa, on tämä mahdollista ravintolan aukioloaikojen puitteissa! ��


Voit ilmoittautua/ehdottaa aiheita täällä.


Valitettavasti ajankohdat ovat varmasti haastavia meille maravalaisille, mutta jos sinulla on toiveita ylimääräisille/eri ajankohdissa järjestettäville tapaamiselle, niin olethan rohkeasti yhteydessä – mikään ei myöskään estä esim. päiväkahvittelua sopivana ajankohtana!